Expomariage este cel mai important eveniment din Romania, dedicat pregatirii nuntilor.

Este singurul eveniment de la care nu trebuie sa lipsiti, daca in viitorul apropiat, urmeaza sa luati parte sau sa organizati o nunta.

La Expomariage, puteti proba cele mai noi colectii de rochii pentru mirese, costume pentru miri si ocazii speciale, rochii de seara ale unor firme selectate cu grija de catre organizatori.

Va fi  expusa o selectie vasta de peste 3000 de rochii pentru mirese si aproape 300  de costume barbatesti insotite de o gama completa de accesorii. In afara produselor vestimentare, se vor regasi in expozitie toate celelalte elemente, servicii si produse necesare organizarii unei nunti: invitatii de nunta –  peste 1500 de modele, verighete de nunta – aproximativ 400 de modele, flori si decoratii pentru nunta, oferte pentru voiajul de nunta, servicii ale organizatorilor de nunti, precum si consultanta in alegerea produselor oferite de catre personalul specializat al firmelor, toate acestea transformand  aceasta zi importanta intr-una memorabila.

Nota de prospetime si modernitate a evenimentului va fi asigurata de cele mai bune firme din domeniu, venite din toate colturile tarii, care au in vedere trei elemente esentiale: calitate, unicitate si creativitate.

Toate acestea vor fi expuse in peste 100 de standuri pe o suprafata de aproape 2900 mp, intr-o locatie impunatoare: JW Marriott Bucharest Grand Hotel.