EXPOMARIAGE Oradea 2015
Singurul targ de nunti din Romania la care merita sa vii!
6-8 noiembrie 2015, TradeCenter Oradea

“Targ de nunti! Oau, super! Abia astept. Ne vedem acolo fetelor!” – scriu miresele pe forumurile de nunti. Da, asa este, targurile de nunti sunt evenimente fascinante, pentru ca sunt patrunse de febra planurilor de pregatire a celui mai important eveniment din viata fiecaruia dintre noi, NUNTA. Se intalnesc aici pe deoparte expozantii, oameni care si-au ales ca vocatie sa vina in intampinarea tinerilor indragostiti cu idei si produse deosebite, care sa faca ziua nuntii lor, cea mai speciala zi din viata. Pe de alta parte vizitatorii. Mirii, miresele, mamele, prietenele, nasele. O lume fericita, plina de dorinta de a realiza cea mai grandioasa, si frumoasa petrecere. O petrecere la care ambientul sa fie mirific, meniul gustos, bauturile alese, muzica potrivita tuturor categoriilor de varsta si cultura muzicala, tortul impresionant si delicios iar protagonistii, mirele si mireasa, cel mai frumos cuplu din cate au vazut invitatii lor vreodata. Rochia de mireasa, coafura, machiajul, buchetul, accesoriile, costumul mirelui, cravata, butoniera, pantofii, toate sa fie la locul lor. In cele mai rafinate nuante, in stilul cel mai potrivit personalitatii mirilor. Totul trebuie sa fie ca un intreg, adica sa fie construit pe o idee de baza, un concept. O culoare – alb cu verde, argintiu cu mov -, un stil – romantic, minimalist, de avangarda -. o tematica – mare, anotimp, sah,… Si desigur toate acestea sa relationeze bine. Tematica, culoarea, stilul si bineinteles mirii.
Complicat? Nici vorba. Stiu ca multi dintre voi ati pus deja cap la cap multe din toate aceste lucruri. Sigur ati stat sa visati cu ochii deschisi la cum va arata “ziua cea mare”, sa va ganditi la momentul in care veti arata celor dragi ca iubirea voastra este sincera si eterna.
Noi, echipa revistei Mireasa, visam, pentru voi, de peste 15 ani, de cand a aparut prima editie, cele mai frumoase rochii, bijuterii, buchete, invitatii, propunem cele mai actuale idei si dam cele mai practice sfaturi pentru ca nunta voastra sa fie asa cum vi-o doriti. Si, noi stim ca visele noastre au devenit realitate. Suntem din ce in ce mai des surprinsi de cat de frumose sunt pozele voastre de la nunta. Cate detalii frumoase, cate mirese cu stil si bun gust!

Va invitam acum, pe 6-8 noiembrie, la EXPOMARIAGE Oradea 2015 – editia de toamna, sa planificati impreuna cu cei mai buni specialisti din domeniul nuntilor, amanuntele celei mai superbe zile din viata voastra. Veti gasi aici toate produsele si serviciile, la oferte incredibile. Va asteptam cu multe surprize pe care le-am pregatit pentru voi. Nu uitati, vizitand
EXPOMARIAGE, aveti posibilitatea de a intalni toti furnizorii intr-un singur loc. Asa va puteti forma o idee despre cum sa va planificati nunta si nu in ultimul rand despre bugetul pe care va trebui sa-l alocati evenimentului.

Nu rataţi, așadar, EXPOMARIAGE Oradea, între 6 şi 8 noiembrie, la TradeCenter Oradea.

Programul de vizitare este: vineri între orele 13:00 şi 20:00, sâmbătă între orele 10:00 şi 20:00, iar duminică între orele 10:00 şi 18:00.

Biletul de intrare este de 5 lei, fiind valabil pe durata unei întregi zile.