Expomariage Oradea


Expomariage Oradea 2015,  singura expozitie profesionista de nunti din Romania.
Expozitia va avea loc între 6 – 8 noiembrie la TradeCenter Oradea.

 

Expomariage va propune o selectie vasta de rochii pentru mirese si costume barbatesti insotite de o gama completa de accesorii. In afara produselor vestimentare, se regasesc in expozitie toate celelalte elemente, servicii si produse necesare organizarii unei nunti: invitatii de nunta, verighete, flori si decoratii pentru nunta, oferte pentru voiajul de nunta, servicii ale organizatorilor de nunti etc., care transforma aceasta zi importanta intr-una memorabila.

Nota de prospetime si modernitate a evenimentului este asigurata de expozantii selectati cu atentie dintre cele mai bune firme din acest domeniu, care se bazeaza pe trei elemente esentiale: calitate, unicitate si creativitate.
O importanta fundamentala o are orientarea spre marketing a organizatorilor, al caror scop este de a prezenta cumparatorilor solutii care le permit sa fie mereu la curent cu noutatile, dar si o multime de idei noi in ceea ce priveste stilul, croiala si materialele.

Printre numeroasele instrumente de marketing disponibile, targurile si-au confirmat rolul de moment fundamental in care cererea si oferta se intalnesc, schimba pareri si stabilesc un dialog.